Verzenden

U kunt in de winkelmand kiezen welke verzending u wenst:

• Levering binnen 2 a 3 werkdagen:

Dit is de voordeligste manier van verzenden voor u. Het pakket is dan 2 a 3 werkdagen onderweg. De kosten hiervoor bedragen € 2,99 voor een normaal pakket en € 1,99 voor een brievenbuspakket. Uw bestelling wordt geleverd door DHL.

• Voor 21.00 besteld, de volgende werkdag in huis:

Bestellingen ontvangen voor 20.00 uur worden de volgende werkdag geleverd door Shiplee. Levering vindt plaats in de avonduren (zij bezorgen op maandag t/m zaterdag van 17:00 tot 22:30). Wij rekenen standaard € 5,19 verzendkosten binnen Nederland voor deze verzendwijze (€ 3,39 indien brievenbuspakket).

Globaal is dit wat u kunt aanhouden:

besteld ma t/m do voor 20.00 uur: levering volgende werkdag (feestdagen uitgesloten)

besteld tussen do 20:00 en zo 16:00: levering op maandag (feestdagen uitgesloten)

besteld zo na 16:00 uur: levering op dinsdag (feestdagen uitgesloten)

• Verzending naar België:

Verzendkosten voor bestellingen naar België bedragen standaard € 5,99.

• Track & Trace:

In alle gevallen krijgt u een Track & Trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.

• Aandacht:

Het is regelmatig erg druk bij de vervoerders, waardoor de bestellingen soms langer onderweg zijn dan normaal.