Educatieve taalspelletjes

Educatieve taalspelletjes zijn de leukste manier voor jonge kinderen om letters te leren en om hun eerste woordjes te lezen. Door het leermoment interactief te maken, onthouden de kinderen veel meer én gaat het leren moeiteloos. Spelenderwijs leren is de standaard! Veel scholen stimuleren (groot)ouders om ook thuis op een leuke manier met de stof aan de slag te gaan. Wij bieden een volledig assortiment met oefenmateriaal waar zowel u als uw kind veel plezier aan beleeft.

Verschillende soorten educatieve taalspelletjes om letters te leren

Er is niets fijner voor kinderen dan nieuwe vaardigheden leren met hun beste vriendjes. Daarom hebben we bij Oefenenvoorschool verschillende educatieve taalspelletjes beschikbaar waarbij onder andere Woezel & Pip en De Gorgels kinderen helpen bij het leren van letters of het lezen van de eerste woordjes. Deze bekende gezichten zijn een prettige hulp bij allerlei nieuwe ontdekkingen.

Vertrouw op de bewezen methode van Maan Roos Vis

Een van de meest bekende leermethoden waar kinderen op de basisschool mee aan de slag gaan, is Maan Roos Vis. Maan Roos Vis is al generaties lang bekend als dé manier om de eerste woordjes te leren lezen. De methodes sluiten naadloos op elkaar aan en maken het leren lezen van letters een ‘kinderspelletje’! Spelenderwijs leren lezen is de standaard dankzij de handige werkbladen, schrijfkaarten, leesboekjes én het grote doeboek met allerlei educatieve taalspelletjes.

Plaats een bestelling voor educatief speelmateriaal

Op de basisschool worden veel educatieve spelletjes gebruikt. De effectieve leermethoden worden extra versterkt wanneer (groot)ouders de kinderen thuis ook stimuleren om met de lesstof aan de gang te blijven. Bij Oefenenvoorschool bieden we zowel losse educatieve taalspelletjes als los speelgoed aan waarmee kinderen letters leren lezen of hun eerste woordjes ontdekken. Voor instellingen in het basisonderwijs is het bovendien mogelijk om op rekening te kopen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0650520576.